Darude soi Hollywood-elokuvassa!

Suomen kaikkien aikojen menestynein koneartisti Darude esiintyy kappaleensa kautta tuoreessa Hollywoodin hittielokuvassa Taalat taskuun, Dick & Jane, jonka pääosissa nähdään supertähdet Jim Carrey ja Tea Leoni.

Daruden vuonna 1999 julkaistu Sandstorm on edelleen kovaa valuuttaa maailman klubien tanssilattioilla. Kappale soi edelleen tuhansissa klubeissa ympäri maailmaa, ja nyt se soi ensimmäisen kerran myös suuren luokan Hollywood-elokuvassa. Biisi pyydettiin käyttöön Daruden suomalaisen HMC-levy-yhtiön kautta.

– Ne ilmeisesti tykkäsivät, että just siihen kohtaukseen tarvittiin jotain energistä meininkiä, Pariisista puhelimitse tavoitettu Ville ”Darude” Virtanen kertoi Stara.fi:lle.

Lue loput uutisesta ja Villen kommentit: http://www.stara.fi/?p=2622

PS: Uutinen suora copy-paste Stara.fi saitiltani, mutta annoin siihen itselleni luvan. Olkaa siis huoleti. Kysessä on selkeä puffi kyseisestä uutisesta, mutta annoin siihenkin itselleni luvan, sillä mielestäni kyseessä on kotimaiselle viihdealalle merkittävä juttu. Paljon merkittävämpi kuin se, että Tanja Karpela pyörii osaavan näköisenä MIDEMissä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *