Mediaviikko teki sen taas

Mediaviikko nolasi itsensä pahasti taannoin kirjoittamalla pääkirjoituksessaan valheellisesti uudesta tekijänoikeuslaista. Nyt lehti jatkaa samalla linjalla otsikolla ”Piraattinikkareiden mauton PR-temppu”. Julkaisun päätoimittaja Vasala on jälleen näyttänyt osaamistaan kirjoittamalla sanalla sanoen säälittävän pääkirjoituksen, jossa ei journalistiikkaa tunneta.

Jätin kirjoitukseen luonnollisesti kommenttini, mutta koska lehden linja jo tunnetaan, kommenttiani tuskin julkaistaan. Siksi ajattelin julkaista sen ainakin täällä blogissa vaikkapa avoimena kirjeenä päätoimittaja Vasalalle.

Mediaviikko näyttää jälleen parasta osaamistaan journalistiikan saralla. ”Pääkirjoitus” on jälleen uskomatonta paatoksellista roskaa, joka alentaa julkaisun uskottavuuden pikkutyttöjen kotisivujen tasolle.

”yhteiskuntajärjestystä pilkkaavan julkisen PR-tempun”

Ensinnäkin kyseinen laki pilkkaa jo itsessään yhteiskuntajärjestystä ja kansalaisten oikeuskäsitystä.

”Ovelaa politikointia, mutta ei missään tapauksessa sopivaa käytöstä lakia säätävälle kansanedustajalle”

Se, että päätoimittaja kirjoittaa kuin yhdeksäsluokkalainen ensimmäisessä luokkalehdessään, ei ole sopivaa käytöstä päätoimittajalle. Näin ala-arvoisten pääkirjoitusten luulisi herättävän jo ”taustavoimat” miettimään päätoimittajan vaihtoa, ellei päätoimittaja itse olisi ”taustavoimat”.

Joka tapauksessa amatöörimäistä ja noloa toimintaa, joka antaa aiheen epäillä julkaisun rahoituksen lähdettä. Ettei sieltä vaan löytyisi ÄKT tai Gramex…

 Saas nähdä sensuroiko lehti tuttuun tapaansa myös tällä kertaa useimmat kantansa vastaiset kirjoitukset. Viimeksi niitä poistettiin muistaakseni kymmeniä. Siinäpä vasta mainio media 😀

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *