Mainospisa meni metsään

Graafisen alan ammattilaisten Pingstate.nu -verkkosivustolla on käyty keskusteluja Mainospisa -nimisen yrityksen ilmeisen valonaroista touhuista. Mitä ilmeisimmin yrityksellä ei ole ollut puhtaita jauhoja pussissaan, sillä firman spedet vaativat Pingstatea poistamaan Mainospisa -keskustelun ja kaikki maininnat Mainospisa -yrityksestä. Yritys kehtasi vielä väittää, että kyse olisi ollut kunnianloukkauksesta.

Pienellä jengillä pyöritettävän sivuston ylläpito taipui vaatimuksiin, vaikka ne oli täysin tuulesta temmattua höpinää. Sääli sinänsä. Mielestäni tässä on taas hyvä esimerkki Ravintola Lehtovaara -casesta, eli yrityksen kontrollin menetyksestä. Blogit ovat aiemminkin saattaneet yrityksiä tilille teoistaan, ja jatkossa moinen vain lisääntyy. Olisikohan vihdoin aika ottaa netti vakavasti, eikä välttämättömänä pahana.

Mainospisa on lisäksi vielä ”viestintäalan” yritys, joten olisi ollut vähintäänkin kohtuullista, että yritys tuntisi verkkomaailman toiminnan hieman paremmin. Toisaalta yrityksen ”ajankohtaista” -sivulla tuorein artikkeli on kirjoitettu 23.8.2005, ja huomenna on vasta jouluaatto. Laatufirma siis.

Aiheesta lisää myös Kari T, CopyFraud, St1.net, Nordic Design Blog ja tietenkin Pingstate.nu.

Yksi vastaus artikkeliin “Mainospisa meni metsään”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *