Tanja Karpelalla lukihäiriö?

Jostain täysin käsittämättömästä syystä (okei, jäsenkirjalla, jäsenkirjalla) kulttuuriministerin pallille vahingossa noussut ex-missi Tanja Karpela on osannut naurattaa kansalaisia osaamattomuudellaan jo parin kuukauden ajan.

Virhe tai pari menee huolimattomuuden piikkiin, mutta tarkoituksellinen asioiden vääristely ja jopa valehtelu eivät ole mielestäni asioita, joita tulisi yhdistää ministerin salkkua hallussaan pitävään henkilöön. Suomen lain mukaan ministerin tulee olla rehellinen ja taitavaksi tunnettu suomalainen. Tanja ei taida täyttää kumpaakaan vaatimusta.

Arvoisa ministeri on jälleen esittänyt parasta osaamistaan tekijänoikeuslain suhteen. Hänelle ei riittänyt valehtelu eduskunnalle, vaan Tanja heittää ”puita pesään” yhä edelleen. Nyt hän on vastannut kansanedustaja Jyrki Kasvin esittämään kirjalliseen kysymykseen niin, että on täysin perusteltua olettaa ministerillä olevan vaikeuksia luetun ymmärtämisen kanssa.

Jos joku saa edes jonkinlaista tolkkua Tanjan selityksistä, niin ottaisin mielelläni vastaan käännöksen Tanjan kirjoituksesta, ja lisäksi vastauksen annettuun kirjalliseen kysymykseen, mikäli sellainen rivien väliin jotenkin kätkeytyy. Itse en vastausta diibadaaban seasta löytänyt.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *