Podcastia printtimediassa osa 1

Kuluneen viikon tiistaina (25.10.2005) oli Kauppalehdessä puolen sivun juttu yrityksestäni Stara Mediasta ja siihen liittyen myös podcasteista. Itse asiassa podcastit olivat jutun ydin, ja siihen ympärille lisättiin taustaa yritystoiminnastani, koska kyseessä oli Kauppalehti. Juttua varten järjestettiin pari viikkoa sitten myös kuvaussessio, jossa fotari otti todella mageita kuvia, mutta ikävä kyllä niitä oli säästelty jutussa. Ehkä ne olivat liian iPod-voittoisia, heh heh.

Viime sunnuntain (23.10.2005) Pohjalainen -lehdessä oli leppoisa henkilökuva-haastattelu, jossa käsiteltiin lähinnä puuhiani viihdemaailman syövereissä. Jutustelun lomassa jouduin sivaltamaan hieman myös Vaasan nuorisotoimen toimettomuutta. Olisi pitänyt ottaa vielä kantaa esimerkiksi Vaasa Art-City -pelleilyyn, mutta eiköhän tuossa ollut riittämiin yhteen juttuun.

Podcasteja en saanut mahdutettua tuohon Pohjalaisen juttuun oikein millään, sillä siinä käsiteltiin lähinnä ”miten minusta tuli minä” -osaston juttuja. Ehkä ensi kerralla sitten. Kuten jo aiemmin kerroin, käväisin viime viikonloppuna kertomassa ajatuksiani podcastingistä kaupallisten radioiden RadioPro -seminaarissa Tampereella. Ohessa Kari ”Kaippa” Kaivolan nappaamaa fotoa ao. tilaisuudesta. Ensimmäisessä paneeli on menossa ja toisessa selvitän jotain ”tärkeää” SonyBMG:n Ilkka Kujansivulle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *