Thaikkurafla alamäessä

Jees. Tulipahan sit eilen hengailtua. Saunomisen jälkeen suunnattiin reteesti suoraan Coloradoon, jossa oli ”kauppiksen” bileet. Bändi oli paska ja kilpailut perseestä, mutta Dj Mappe The Animal rokkasi jälleen! Mies muuten tunnetaan nykyisin vain nimellä Dj Mio. Animal kuulostaa silti edelleen mageemmalta. London Pubin kautta kotiin, eli tuttu kaava.

Tänään sit tuli aamupäivällä pikalähtö Nokialle. Siellä pienet päikkärit takaisin Tampereelle. Siellä suunnattin thaimaalaisen Thai Na Khon ravinteliin syömään lounasta. Kävimme frendini Bakerin kanssa siellä ensimmäisen kerran joskus vuonna 1996 tai jotain. Silloin mesta oli vielä kingi. Maan parasta palvelua, superhyvää ruokaa ja loistava hinta-laatu suhde.

Nykyisin ruoan hinta on noussut paljon ja samaan aikaan työntekijöiden mairea hymy on vaihtunut yrmeäksi äksyilyksi. Palvelu on suoraan sanottuna perseestä. Esimerkiksi jos tilaat extrachiliä, niin saat yleensä vastaukseksi vain ymähdyksen ja mulkaisun. Ovat tainneet thaikkuprinsessat muuttua vuosien varrella suomalaiseen suuntaan. Seura tekee kaltaisekseen. Kai.

Illalla olis Ipassa suuuuuret itsenäisyyspäivän vastaanottokemut. Pitäis alkaa etsiä jotain puvuntynkää päällepantavaksi, mutta veikkaan, että ensin pitää ottaa päikkärit. Juu näin on.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *