Musiikkia ja mediaa

Yksi vuoden odotetuimmista viikonlopuista alkaa olla ohi. Musiikkialan suurin vuotuinen tapahtuma järjestettiin jälleen Tampereella, ja mestoilla oli koko musiikkimaailma ja alaan liittyvä mediaväki. Ilveksessä järjestetyn Musiikki & Media -tapahtuman lisäksi lauantaina järjestettiin Finlaysonin Palatsissa ensimmäistä kertaa myös kaupallisten radioiden RadioPro -seminaari, joten hässäkkää oli.

Itse kävin keskustelemassa molempien tapahtumien podcast-aiheisissa paneelikeskusteluissa (kuvassa) ja saimme jälleen vietyä podcast-tietoutta eteenpäin myös media-alan ammattilaisten keskuudessa. Kaupallisten radioiden väelle piti painottaa, että podcast on radion uusi tuleminen eikä uhka. Eräät puritaanit tosin eivät moista uskoneet, vaikka kuinka yritin vääntää heille että jonkun on tuotettava myös jatkossa laadukasta puhesisältöä.

Muilta osin homma meni tuttuun tapaan nestemäisissä merkeissä tuttujen kanssa jutustellessa. Mukavaa, että kerran vuodessa kaikki alan ihmiset kerääntyvät juhlimaan yhdessä. Samalla saa aina uusia ideoita ja yhteistyökuvioita vireille. Mukavaa hommaa, mutta tänään on hiukan pää kipeä. Se olkoon ns. välttämätön paha.

PS: Alkavalla viikolla pitäisi olla ainakin yhdessä suuremmassa lehdessä podcast-aiheista juttua ja minun haastatteluni. Ilmoittelen siitä tarkemmin sitten kun juttu tulee.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *