Yahoo tarjosi hyvät naurut

Yahoo aloitti tänään uuden podcast-saitin. Jostain syystä sieltä löytyi heti myös Stara.fi:n podcast-lähetykset. No, hyvä niin, sillä noista lähetyksistä sai hervottoman hauskoja pienellä viilauksella.

Podcasteista saa hyvät naurut, kun kuuntelee lähetyksiä suoraan kyseiseltä sivustolta. Klikkaa vaikka tästä ja klikkaa ”Listen”. Säädä sitten playerin toistonopeus puoleksi. Itse olin tikahtua, kun kuuntelin Christian Forssin ja Jonna Pirisen haastatteluja näin. Voisin vaikka lyödä vetoa, että sekä haastateltava, että haastattelija olisivat neljän promillen jurrissa ja haastattelu tehty grillijonossa kello 03.50.

Oikeasti nää haastattelut on tehty suunnilleen selvin päin, vaikka siltä ei kuulostakaan…

Yksi vastaus artikkeliin “Yahoo tarjosi hyvät naurut”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *