Podcast -uutisia ja uusia tuttavuuksia

Podcast-jutut ovat kiinnostaneet ihan mukavasti mediaa. Ei kyllä mikään ihme, kun jo pelkkä sana podcast on saanut viime aikoina monet alan ihmiset sekoamaan sukissaan. Ensi viikolla on tulossa kaksi tai kolme uutta juttua. Tässä viime viikon saldoa:

Tietokone
Digitoday
IT-Viikko
Tietoyhteiskunta
Contentbusiness.fi

Toisaalta tähän saakka on voitu toimittaa Stara.fi:n podcasteja aika leppoisalla otteella. Jatkossa pitää panostaa juttujen tasoon ja äänimaailmaan aiempaa enemmän, vaikka ovathan noi vanhemmatkin lähetykset ihan siedettävää kauraa. Nyt ei saa kuitenkaan jäädä lepäämään laakereillaan.

Viikonloppuna löysin uuden ja oikein mielenkiintoisen Tuhat sanaa -blogin, joka käsittelee media-alan asioita. Mukana on paljon podcast-materiaalia ja muuta mukavaa. Myös Media=blogi, Mediaräpätin ja Dotkommuuni ovat oikein mielenkiintoisia, mutta niitä päivitetään mielestäni hiukan turhan harvoin. Hyviä media-alan kirjoituksia lukisi mielellään enemmänkin.

2 vastausta artikkeliin “Podcast -uutisia ja uusia tuttavuuksia”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *