Stara.fi Podcast 9

Viihdelehti Stara.fi:n podcastissä vieraina Christian Forss ja Jonna Pirinen. Idols-kisasta tutuksi tullut Christian julkaisi äskettäin jo toisen albuminsa. Mitä miehen mielessä liikkuu menestyksekkään ensimmäisen vuoden jälkeen?

Popstars-kisan jälkeen soolouralle siirtynyt r&b-tähti Jonna Pirinen työstää parhaillaan uutta albumiaan. Haastattelussa Jonna kertoo kuinka ajautui musiikin pariin ja missä hän esiintyi ensimmäisen kerran julkisesti. Tervetuloa mukaan!

Kyseinen podcast on parillakin tavalla historiallinen. Se on Suomen ensimmäinen podcast, jossa on mainoskatkot. Lisäksi se on tiettävästi maailman ensimmäinen podcast, jossa on MTV-musiikkikanavan mainos. Ainakin MTV:n dirikat oli sitä mieltä, kun asiasta sovittiin.

Kuuntele podcast tästä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *