Uusi iPod nano julki

Apple on tänään julkistanut uuden, erittäin pienen, iPod nanon. Edestä katsottuna koko on jostain iPod minin ja iPod sufflen väliltä, mutta sivulta katsottuna peli on erittäin ohut, vain kynän paksuinen.

Lisäksi vekottimessa on värinäyttö, ClickWheel ja sen kuulokkeet on integroitu kaulanauhaan. Tavaraa masiinaan mahtuu joko 4Gb tai 2Gb, joten kapasiteettia on kokoon nähden mukavasti. Hintaa isommalla on 269 ja pienemmällä 209 euroa. Mielenkiintoinen peli, täytyy sanoa.

PODSCAST VIHDOIN ITUNESIIN

Eilen parjasin, kun en ollut saanut podcastiani millään ilveellä iTunesiin. Jätin projektin jo sikseen, kunnes tänään huomasin, että podcastini oli kuin olikin ilmestynyt sinne. Hieno juttu. [Suora linkki iTunesiin]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *