Stara.fi Podcast 1

Viihdelehti Stara.fi siirtyi tänään podcast-aikaan, kun ensimmäinen ohjelma saatiin vihdoin jakeluun. Jatkossa uusia viihde- ja musiikkimaailmaan keskittyviä podcasteja julkaistaan säännöllisen epäsäännöllisesti noin viikon – kahden välein. RSS-feediä ei vielä ole, mutta ehkä jo lähiaikoina…

Kokoa reilut 15 minuutin ohjelmalle tuli lopuksi peräti 10,5 megaa. Sitä enempää en saanut ohjelmaa laadukkaasti pienennettyä.

Ensimmäisessä podcast-ohjelmassa vieraana hengaavat Kuningas Pähkinä ja Poets of the Fall -yhtyeen Marko. Lisäksi mukana on tunnelmia viime kesänä Tampereella järjestetystä Turnin’ Fest -hiphop-tapahtumasta ja ennakkokuuntelussa Kuningas Pähkinän tulevaa matskua.

Tsekkaa podcast tästä! [iTunes]

2 vastausta artikkeliin “Stara.fi Podcast 1”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *