Viimeinen lentopäivä

Tänään päätettiin saada lentopäivä keinolla millä hyvänsä, kun kelikin näytti hyvältä. Ensimmäiset kaksi lentäjää, Tapio ja Jari, saivat kuitenkin koko siiven etureunan sisään parikymmentä metriä lähtöpaikan edessä, joten lentotoiminta pantiin muutamaksi tunniksi jäihin.

Parawaitattiin vuoren rinteellä nelisen tuntia nukkuen ja aurinkoa ottaen. Sitten lopulta tuttuun aikaan, eli puoli viideltä, keli rauhoittui ja päästiin ilmaan. Puolen tunnin lennon jälkeen saman rinksan kiertäminen alkoi tuntua tylsältä, joten lähdin etsimään termoja kylän päältä. Eihän niitä sieltä tarttunut kiinni.Nappasin kuitenkin ihan leppoisan 40 minuutin lennon. Mukava päätös reissun lento-osuudelle.

Sää suosi mukavasti, ja lentopäiviä kertyi peräti seitsemän yhdeksästä, mikä on jo liki ennätysmäärä. Nokian kommunikaattorin käyttöjärjestelmän bugisuus ei anna kirjoittaa pidempää selostusta. Paska mikä paska.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *