Iltalennot Planfaitilla

Eilisistä Saksan ja Ranskan myrskyistä oli kuulemma tullut juttua Suomen televisiouutisissa saakka eilen illalla. Oli kyllä aika rankka kokemus. Tänään selvisi, että kyse oli ilmeisesti ukkosmyrskyn suihkuvirtauksesta, joka voi olla jopa 30 metriä sekunnissa.

Aamulla keli näytti ihan toimivalta. Kun päästiin Planfaitiin, ilmassa oli liitimiä ja keli oli ihan selvästi lentokeliä, mutta meidän ryhmämme jäi analysoimaan ilmassa olevien nopeutta, tuulia, pilviä ja lentoasentoja sen sijaan, että olisimme liitttyneet ilmassa olevien joukkoon…

Tunnin parawaittailun ja lähes kolmen tunnin ruokailun jälkeen päästiin kelin rauhoituttua ilmaan Planfaitilta. Lopputuloksena oli puolen tunnin namuttelulento rinnetuulessa. Erittäin leppoisaa puuhaa, vaikka puhuri olikin välillä vielä suhteellisen terävää. Mukava lentopäivä joka tapauksessa.

Yksi vastaus artikkeliin “Iltalennot Planfaitilla”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *