Lentopäivä ja onnettomuus

Lentopäivä alkoi hieman heikosti, sillä saksalainen naispilotti putosi Forclazin lähtöpaikan töyräältä alas metsään. Siipi ei ilmeisesti vielä oikein lentänyt kun pilotti hyppäsi jo valjaisiin. Pelastushelikopteri kävi ensin pudottamassa naisen luo kolme hoitajaa ja myöhemmin nosti koko jengin kopteriin.

Lopulta odotimme lentokeliä muutaman tunnin ja kun vihdoin saimme gearit kannettua ylös niin keli alkoi muuttua radikaalisti. Kun kolme liidintä oli saatu ilmaan niin paikallinen hero suositteli ottamaan liitimet heti alas ja ilmoitti, että lentotoiminta olisi syytä lopettaa. Viisi minuuttia tämän jälkeen raju tuuli- ja saderintama saavutti lähtöpaikan, joten kamat kasaan ja odottamaan uutta lentopäivää. Prkl.

Kauppareissun jälkeen huomasimme, että keli oli taas hyvin nopeasti parantunut ja tuuli tyyntynyt. Majapaikan sijaan suuntasimme Planfaitin lähtöpaikalle, josta saatiinkin lennot. Liukua lähtöpaikalta laskuun tuli 378 metriä ja lentoaika ilman termiikkiä oli 7 minuuttia. Mäenlaskua siis, mutta tuli ainakin lentopäivä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *