Salarakkaita ja tangoa

Oltiin eilen Tangomarkkinoilla tsekkaamassa Martinan ja Marikan Salarakas -setti. Biisi on kyllä oikeasti aika hyvä ja se yllätti meikän lisäksi muutkin alan miehet. Saas nähdä miten viisulle käy sinkkulistalla. Martti Vainaa on kyllä kova haastaja.

Tangoa ei tullut kyllä kovin paljon kuunneltua, kun ao. kadulla käytiin vain kääntymässä. Nykyisin Seinäjoen keskustassa on paljon muutakin meisinkiä tangon lisäksi. Salarakkaiden lisäksi bongattiin laulukeikalta mm. Tony Halme. Aika alas on kansanedustaja vajonnut…

Pohjat veti kuitenkin Teuvo Loman, joka veti ihan tosissaan sellaista kuraa, että ihmiset punastuivat silkasta myötähäpeästä. Voitte varmasti kuvitella Teuvon laulamassa Frederikin hittejä ja oman Helsinki City Boy -”hittinsä”. Huh huh, mutta kansa viihtyi.

Nyt on Seinämäki jätetty taakse ja nokka on kohti Turkua. Päivän teema on tietenkin Ruisrock. Paljon tuttuja, keittoa, rokkia ja vähän duuniakin siinä samalla. Toivottavasti bäkkärillä on taas hyvä meisinki. Illalla pitää varmaan tsekata vielä Turun baaritarjonta. Boya.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *