Festarikesä alkoi Tampereella

Tänään tuli aloitettua oma festarikesä oikein kunnolla. Päivä meni rattoisasti laadukasta hiphoppia fiilistellessä Pohjoismaiden suurimmilla hiphop-festareilla, eli Turnin’ Festeillä Tampereen Härmälässä. Meisinkin oli leppoisa ja artistikattaus riittävä. 3rd Rail Musicin setti oli tosi jees, ja varsinkin Kuningas Pähkinä aka TKK, Soppa ja Hannibal vetivät hyvät setit. Illan pääesiintyjä Masta Ace veti loistavaa 90’s -soundia!

Nauhoittelin mestoilla myös aineistoa ensimmäistä Stara.fi -podcastia varten. Tulossa on festaritunnelmaa ja sekalaisia haastatteluja… Be aware! Lue lisää illan menosta tästä.

Räbäfestarit loppuivat jo iltakymmeneltä, joten piti siirtyä keskustaan ja Tammerkosken Sillalla -tapahtuman avajaisiltaan. Lauteilla soitti Popeda, eli kontrasti päivän settiin oli aikamoinen. Itse olen kyllä yleensä diggaillut myös Popedan suomirockista, mutta nyt joku tökki pahasti. Ehkä musiikki, mutta vielä todennäköisemmin yleisö, joka oli keskimäärin 40-vuotiasta ja todella jurrissa. Oli pakko päästä yhden oluen jälkeen muille mailla.

YO-talolla oli sitten epäviralliset Turnin’ Festin jatkot, eli käytännössä kaikki artistit olivat mestoilla. Teinit suuntasivat onneksi viralliseen jatkomestaan Senssille. Tsekkailtiin Seren settiä ja päätettiin feidata ilta. Pian olisi tullut lavalle mielenkiintoinen Lord Est. Miehen kyllä tapaa Tampereella myöhemminkin. Tulossa on mm. Lord Estin haastattelu Staraan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *