Loppuhuipennukset hukassa

Hankin taannoin ystävien suosituksesta tallentavan Nokia Mediamaster 260C -digiboksin. Se on osoittautunut muutamassa viikossa loistavaksi kapineeksi, sillä enää ei tarvitse olla television ääressä kellon mukaan. Siis silloin harvoin kun kesällä jotain katsottavaa tulee uusintojen lomassa. Nyt voin katsoa kiinnostavat ohjelmat silloin kun minulle sopii.

Yksi paha puute laatikossa kuitenkin on. Luulisi, että tekniikka olisi edistynyt vuosien varrella sen verran, että ohjelmat voisi nauhoittaa kokonaan siitä huolimatta, että ne tulevat myöhässä. Varsinkin kun digiboksin ohjelmaoppaasta valitaan tallennettavat ohjelmat nimellä, ei siis kellonajalla. Ja lähetysvirrassa tulee lisäksi mukana ohjelman nimi.

Nyt jo useamman kerran on sattunut, että myöhässä tulleesta sarjasta tai leffasta on jäänyt viimeiset viisi minuuttia pois. Oletin, että tällaiset ongelmat kuuluivat VHS-videoiden aikaan, mutta ainakin Nokian laitteessa mennään vielä old school -meisingillä. Toivottavasti softapäivitykset tuovat avun ongelmaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *