Matkalla Suomessa

Jocka Matkalla SuomessaTänään klo 18.20 tulee TV2:lta Matkalla Suomessa -niminen ohjelma, jossa meikä seikkailee pitkin kesä-Suomen matkailukohteita. Illan ohjelmassa muistaakseni luvassa laivoja, saaria, spitaalia, Mannerheimiä ja muuta mukavaa.

Iltalehti kirjoittaa illan jaksosta tarkemmin. Otsikkona on coolisti ”Jopon selässä saaristossa.

25 vastausta artikkeliin “Matkalla Suomessa”

 1. jep, olihan menoa. stara.fi-paita päällä, ei siinä mitään – ilmainen mainos on aina ilmainen mainos. mielenkiintoiseksi sen tekee vain se, että yle on aina ollut hyvin tarkka siitä ettei mitään mainosteta. (hartwall-areena on pasilan areena, neste-ralli on jyväskylän suurajot jne.)

  hyvin olit pystynyt ujuttamaan stara.fi-paidan tuutista ulos, ilman että sitä huomattiin, siitä propsit.

 2. Unohdin tuon mainita, huomasin saman jutun. Taisi olla aika uusi nauhoitus?

 3. Noi jaksot on kuvattu jo vuosi sitten, eli ei ihan tuoretta tavaraa ole. Ohjelmaan on tulossa jatkoa vielä 7 jakson verran. Päällä on ihan sekalaisia vaatteita bändipaidoista ”statement”-paitoihin ihan omasta kaapista. Välillä tosin aika kälyisiäkin vaateparsia, ikävä kyllä. Viime kesän säitä kun muistelee, niin melkein toppatakkia tarvitsi suurimman osan aikaa.

 4. Jees saitti löytyy tosiaan tuolta. Olisi todella hienoa, jos sarja olisi ollut esimerkiksi Stara Median tuottama, mutta tällä kertaa formaatin omistaa tuotantoyhtiö Filmaattiset Oy, jolle Stara Media tuotti vain juonto-osuudet.

  Katastrofin kanssa en ole viime aikoina paljon toiminut, vaikka osakkaana olenkin. Stara Media taas on tuottanut viime aikoina mm. TV2:n Poliisi-tv:n ”Poliisin matkassa” -insertit. Lisäksi yritysvideoita ja muuta mukavaa av-matskua

 5. tällaisen olen huomannut että teillä on samat referenssit niin stara mediassa kuin katastrofi productioninkin kanssa. eikös referenssit kuuluisi vain sille firmalle, joka työt on tehnyt?

  tarkoitan vain että jos joku katastrofin muista osakkaista päättää perustaa oman firmansa, niin ei heilläkään ole oikeutta ”napata” referenssejä katastrofilta, koska heidän uusi firmansa ei ole niitä töitä tehnyt. ne on tehnyt katastrofi ltd.
  koska jos näin tehdään, niin se antaa väärää kuvaa firman kokemuksesta hoitaa asioita. se kokemus kun kuuluu sille edelliselle firmalle, jossa työt on tehty. vai olenko väärässä?

  mutta mutta mitäpäs etuovi-viihdelehdelle kuuluu? milloin ensimmäinen nro ilmestyy ja onko toimittajat jo kartoitettu? paljonko rahaa palaa aina yhden lehden nro:n kustantamiseen, noin suurinpirteim?

 6. Olet oikeassa, näin ei voi tehdä eikä ole tehtykään.

  Stara Median saitilla olevista referensseistä osa on kuin onkin myös Katastrofin referenssejä, koska niitä on tehty yhteistyössä molempien yritysten kautta ja osaa tehdään edelleen kimpassa. Osa sivustoista on alunperin tehty Katastrofin kautta ja saitti on sittemmin siirtynyt Stara Median hoiteisiin esimerkiksi sivuston faceliftin takia. Edelleen referenssi kuuluu molemmille. Osa asiakkaista ei ole siirtynyt Stara Median asiakkaaksi, joten niitä ei myöskään löydy referensseistä.

  Verkostoituminen on päivän sana pienten ja pk-yritysten toiminnassa. Näin ollen teemme edelleen paljon projekteja, joissa tuotantopuolella on parikin yritystä. Näin saadaan kiinteitä kustannuksia kuriin ja yrittäjäriskiä paremmin hallittua. Myös näissä tapauksissa referenssioikeus kuuluu molemmille yrityksille. Asiasta sovitaan jo tuotantosopimuksessa.

  Jos Katastrofin www-referensseihin pureudutaan käytännön tasolla, niin 100% niistä on minun käsialaani. Niinpä muut ”uuden firman perustajat” eivät tosiaan voisi ottaa referenssejä itselleen.

  Etuovi-viihdelehti näyttää juuri nyt erittäin hyvältä. Toimittajat ja muut toimitetun sisällön tuottajat on tosiaan kartoitettu ja ensimmäisen numeron pitäisi olla myynnissä syksyllä. Materiaalipulan sijaan tuntuu olevan jopa ylitarjontaa hyvistä jutuista ja toimittajista.

  Hmm… Yhden lehden kustantamiseen? Tuo taitaa olla liikesalaisuus, joten en uskalla sanoa siihen mitään. Riippuu lasketaanko mukaan sisällön lisäksi myös painokustannukset, logistiikka ja markkinointi. Laskutapoja on monia, ja lopputuloksia myös. Ihan halpaa lehden kustantaminen ei kuitenkaan ole.

 7. Lehdestähän tulee ilmaiset näytenumerot meille blogisi vastaajille, eikös 😀

 8. Ja tuo kommentisi taisi olla ikävä kyllä vitsi 😀
  Ei mutta, voiko tuosta tilata näytenumeroa?

 9. Joo sitähän se. Pitänee katsoa syksymmällä. Promotilaisuuksissa tulemme tosiaan jakamaan ainakin ensimmäistä lehteä myös ilmaiseksi jonkin verran. Ties vaikka siitä liikenisi kappale siihenkin suuntaan.

 10. Hyvä!

  Onko mitään tietoa, mitä sisältöä tulee ensimmäisiin numeroihin? Toivottavasti lehti ei keskity antti tuisku -tyylisiin idiootteihin.

  😀

 11. Ajankohtaisen sisällön puolesta päätöksiä tehdään tietenkin vasta hieman ennen julkaisua, mutta mukana tulevat olemaan vahvasti myös Antti Tuiskun kaltaiset teinisuosikit.

  Sen enempää linjasta ei kannata tässä vaiheessa kertoa, koska olen huomannut muiden medioiden olevan siitä erityisen kiinnostuneita…

  Lehden myyntihinta tulee olemaan kilpailijoihin nähden edullinen, joten ilmaisnumeroita ei välttämättä tarvitse metsästää 🙂

 12. onko toimittajat suurin pirtein samoja kuin stara.finettilehdessäkin? vai tuleeko uusia nimiä mukaan?

  mites staralle, siis viihdelehdelle, käy sitten etuovilehden myötä? lakkautuuko sen toiminta/väheneekö sen toiminta? kuinka kauan muuten vietät aikaa staralehden parissa päivittäin/viikottain?

  tulipas kyseltyä…

 13. Viihdelehti Stara.fi tulee säilymään suurin piirtein samanlaisena. Erittäin toimivaksi osoittautunutta konseptia kun on turha lähteä muuttamaan. Toimittajat ovat osin samoja, osin uusia osaajia.

 14. Korjaan hieman, Antti Tuisku EI ole teini-idoli, vaan alle kouluikäisten idoli 😀

  Mikä on ensimmäisen numeron painosmäärä? Esim. Mix-lehden on n. 40 000. Löytyyhän tuo Etuovenkin levikki sitten myöhemmin Levikkitarkastus Oy:n nettisivuilta, vai kuinka?

  Kysyinkö jo ilmoitushinnoista?

 15. Oliko eilen (06.07.) ongelmia jocka.fiin kanssa, kun ei toiminut?

 16. Olin tänään tsekkaamassa Antti Tuiskun keikan Tamperella ja kyllä siellä ikähaarukka oli aika laaja. Selkeä enemmistö oli tosiaan 13 – 16 vuotiaita teinejä. Toki mukana oli myös lapsia vanhempineen.

 17. pitikin jo kauan sitten kysyä seuraavaa asiaa, mutta unohdin. niin, tuosta etuovi-lehdestä sellaista, että minkä takia päädyit printtilehteen? aikaisemminhan olet toiminut nettilehtien parissa, siispä mikä veti nyt printin puolelle? pitkäaikainen unelma vai kenties jotain muuta?

  jep, eipä sitten muuta kuin onnea vaan lehden tekoon.

 18. Kiitos kiitos. Olen toiminut printtilehdissä jo vuosia, siis kauan ennen nettiä. Ensimmäinen printti-pesti oli Suosikin freelancer-toimittajana joskus 1997 korvilla. Sittemmin olen tehnyt juttuja useisiin muihinkin printteihin ja teen vieläkin jonkin verran.

  Idea omaan printtilehteen tuli erään yhteistyökumppanin puolelta jo vuosia sitten. Siitä saakka ideaa on kehitetty ja kypsytelty, ja tuossa on ollut ilmassa vielä tuo Alma Median jupakka. Kun lehdelle saatiin äskettäin tavaramerkki, sitä alettiin tehdä isommalla vaihteella.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *