Festarikesä alkaa

Monilla muilla on kuuma festarikesä jo alkanut, mutta tietyistä syistä jätin itse väliin Provinssirockin. Poets of the Fall olisi tosin ollut mukava nähdä. Ensi viikonloppuna kesä alkaa vihdoin, kun Tampereella järjestetään parikin ihan mielenkiintoista tapahtumaa.

Ensin pitää käydä tutustumassa Pohjoismaiden suurimpaan hiphop-festivaaliin, eli Turnin’ Festiin, joka järjestetään nyt ensimmäisen kerran. Härmälän leirintäalueelle rahdataan mielenkiintoinen kattaus alan nimiä jenkeistä saakka. Myös maankuulu Kuningas Pähkinä nousee perjantaina lavalle kävelykepillä tai ilman.

Lauantaina pitää suunnata myös Tammerkosken Sillalla -kaupunkifestivaaliin, jonka lavalta ajattelin bongata Suurlähettiläät. Tulossa on siis mielenkiintoinen festariviikonloppu, ja vielä kun sääherrat lupasivat loistokeliä, niin hyvältä näyttää.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *