Saunapuhtaana koko viikon!

Paha päivä -leffa oli aika jes. Juonipuoli ei tosin ollut kovinkaan kaksinen. Leffassa oli tosin muutamia hyviäkin ideoita. Millainen voi olla todella vittumainen päivä kahdelle täysin erilaiselle ihmiselle?

Nyt pitäis heittää kasaan releitä illan kemuja varten. Tänään olis firmamme Katastrofi Productionin ja muun yrityshautomojengin pikkujoulu / saunailta. Keittoo!!! Huomenna onkin sit taas uutta kemua kun olis Ipassa suuuuret itsenäisyyskemut.

Perjantaina olisi vuorossa lentopaikkamme Jämin pikkujoulut. Luvassa kuulemma myös lentämistä ja muuta touhua. Saunomista unohtamatta. Lauantaina olisi vuorossa erään ystävän valmistujaisjuhlat saunomisineen, tottakai.

Sunnuntaiksi kalenteri huutaa huutomerkkeineen erään tamperelaisen ravintolan laivareissua. Mukaan on kuulemma lähdössä jo huimat 250 juhlijaa. Taitaa saunominen jäädä sunnuntaina väliin. Maanantaina saunan tarve on jo ilmeinen kunnosta riippumatta…

Tänään tuli BMG:ltä paketti Gimmelin t-paitoja ja erikoisia päiväkirjoja. Nyt on sit Pop-opas.comissa tiukka Gimmel -skaba! Ota osaa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *