Nyt juhlitaan! Jockan synttäribileet Tampereen Ilonassa

Täytän lauantaina 30.3.2019 vuosia. Työkiireiden vuoksi minulta on jäänyt järjestämättä sekä kolmekymppiset että nelikymppiset. Nyt on aika juhlia ne molemmat kerralla railakkaissa synttäribileissä Tampereen Ilonassa lauantaina 30.3.2019, jolloin juhlimme yksityistilaisuudessa kello 20.00 alkaen aamun pikkutunneille saakka.

HUOM! Yksityistilaisuuteen ilmoittautuminen on suuren suosion johdosta jo täynnä, mutta ovet aukeavat kaikelle kansalle kello 22.00. Silloin olet erittäin tervetullut mukaan juhlimaan! Kuningas Pähkinä & Setä Tamu esiintyvät hieman kello 22.00 jälkeen ja Pasi ja Anssi nousevat puolestaan lavalle noin kello 23.30. Illan cover-bändinä lisäksi Remix.

Näissä bileissä ei murjoteta eikä puhuta politiikkaa, vaan juhlitaan parhaassa mahdollisessa seurassa. Esiintymässä ovat tällä tietoa ainakin legendaariset Kuningas Pähkinä & Setä Tamu sekä tämän hetken suosituimpiin bilebändeihin lukeutuvat Pasi ja Anssi, joiden hitit ovat saaneet miljoonia kuuntelukertoja.

Kutsun sinut ja avecisi mukaan juhlimaan! Ilmoittaudu mukaan tämän linkin kautta, jotta varmistat sisäänpääsysi. Huomaathan, että vain ilmoittautumalla varmistat sisäänpääsysi juhliin.

#jocka2019
#ryhtiliike

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *