Nuorkauppakamareilta 2 500 euron lahjoitus Tampereen Lastenklinikalle

Vierailin Tampereen Lastenklinikalla, jossa minulla oli ilo ja kunnia luovuttaa Tampereen Lastenklinikan Tuki -yhdistykselle Tampereen ja Hämeenlinnan nuorkauppakamarien 2 500 euron rahalahjoitus. Lahjoituksen vastaanotti tukiyhdistyksen toiminnanjohtaja Susanna Lohiniemi.

Tuotto saatiin nuorkauppakamarien yhteisestä jääkiekko- ja huutokauppaprojektista helmikuun lopussa. Hämeenlinnassa järjestetyssä jääkiekkoturnauksessa ja HPK-JYP -liigaottelun jälkeen toteutetussa huutokaupassa oli mukana yhteensä noin 350 ihmistä.

Huutokaupassa eniten tarjoavalle oli myynnissä muun muun muassa jääkiekkopeleissä käytetyt aidot ja nimikirjoituksilla varustetut pelipaidat maajoukkueelta ja Patrik Laineelta. Lisäksi myynnissä oli muun muassa Tapparan ja JYPin pelipaitoja. Turnaus ja huutokauppa tuottivat yhteensä 2 500 euroa.

Pienet potilaat, molemmat nuorkauppakamarit sekä tukiyhdistys kiittävät ansiokasta projektitiimiä sekä kaikkia projektissa mukana olleita ja upeiden tuotteiden huutajia. Nuorkauppakamarin perusperiaate on vaikuttaa positiivisella tavalla ympäröivään yhteiskuntaan, ja tämä on juuri sitä. Tällä kertaa talousprojektiin yhdistettiin jääkiekko, liikunnan ilo ja lasten hyväksi tehtävä työ. Tuloksena oli paljon hyvää lapsille.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *