Netti pykii – isosti

Olen tässä neljän päivän ajan taistellut netin kanssa. Lähinnä siis saadakseni omat saittini ylös, kun vaasalainen IMG Vasa Multimedia hoiti asiansa niin ammattimaisesti, että kaikki domainini putosivat netistä torstaina. Firman edustajat vain pyörittelivät päitään ja sanoivat, ettei mitään voi tehdä. Vastuu sysättiin Qnetille, jonka yhteyksiä IMG käyttää ja vika taisi ollakin Qnetin harrastelijoiden. Huh huh… Liikaa amatöörejä yhteen web-hotelliin.

Saititi olivat sitten neljä vuorokautta (!) offline ja vasta tänään maanantaina on alkanut jotain ilmestyä ruudulle. Tosin nopeudella 13kb tai sinnepäin. Molemmat firmat ovat siis kämmäilleet oikein kunnolla. Asiakas on aina oikeassa, ja pamppu vasemmassa kädessä… Toivottavasti jatkossa kuitenkin edes saitit toimii, vaikka asiakaspalvelusta ei ole tietoakaan.

Moisesta työlleen antautumisesta, asiakaspalvelusta ja ammattitaidosta tuli lähinnä Jippiin ajat mieleen. Onneksi ymmärsin napata omat ja asiakkaideni domainit tuosta hiekkalaatikosta ajoissa pois. Olisi kuitenkin pitänyt valita hiukan parempi serveri, kun itse ohjasin asiakkaani Nebulaan ja CapNovalle. No, vielä ehtii vaihtamaan…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *