Mobloggausta

Ajattelin alkaa harjoittamaan moblog-toimintaa, eli päivittämään blogeja mobiilisti. Siihen tarkoitukseen hankin perjantaina Nokian uuden 6260:läppävehkeen, koska kyseinen Symbian Series 60 -malli mainittiin erikseen Picoblogger-yhteensopivaksi.

Yllätys oli melkoinen kun kyseinen softa ei toiminut lainkaan tuon puhelimen kanssa. Kyseessä oli siis rantarockmainen kusetus, eli keksitään kaikkea mukavaa, joka ei kuitenkaan pidä paikkaansa, mutta olisi ”ihan kiva” jos pitäisi.

Picobloggerille iso kasa risuja valehtelusta, ja nyt käyn vaihtamassa puhelimen vanhaan kunnon 6600 -työkaluun. Sillä pitäisi päästä bloggailemaan langattomasti. Ainakin Messenger toimii siinä kuin unelma.

Päivitin Stara.fi saitille viime yön aikana uuden ulkoasun. Nyt näyttää taas ihan kelpo saitilta. Toivottavasti myös noin 18.000 eri viikkokävijän mielestä.