Kutsu: Jockan ryhtiliike Pyynikin Brewhousessa 14.12.2018

Kutsun sinut mukaan mukavaan iltaan yrittäjyyden, tamperelaisen oluen ja eduskuntavaalien merkeissä. Minä Jocka Träskbäck ja Pyynikin käsityöläispanimo kutsumme sinut perjantaina 14. joulukuuta kello 19.00 alkaen Pyynikin Brewhouseen.

Tilaisuudessa olutmestari Tuomas Pere kertoo Pyynikin käsityöläispanimon menestystarinasta sekä yrityksensä käynnissä olevasta osakeannista. Minä itse kerron hieman yrittäjän ja perheenisän vaaliteemoista ja pidän lyhyen katsauksen Pirkanmaan ajankohtaisista poliittisista aiheista.

50 ensimmäiselle on tarjolla maailman parhaana palkittua Pyynikin Mosaic Lager -olutta. Tilaisuuteen on vapaa pääsy, mutta ilmoitathan tulostasi klikkaamalla ”osallistu” Facebookin tapahtumasivulla. Voit lukea lisää minun vaaliteemoistani tästä linkistä ja Pyynikin Käsityöläispanimon 31.12.2018 päättyvästä osakeannista tästä linkistä.

Tervetuloa Brewhouseen!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *