Rovaniemi, Suomen Venäjä

Tuli sit käytyä työ & huvimatkalla Rovaniemellä. Täytyy myöntää, että entisestä loistavasta bilekaupungista oli enää vain rippeet jäljellä. Koko ”megasuosittu” ralliviikonloppu oli laimea kyseisen kaupungin baareissa. Silti (mainos)jonoja oli ammattitaidottomien portsareiden takia. Meno oli siis kuin Venäjältä.

Eräässäkin ”suositussa” Sokos Hotellin yökerhossa oli hirmuinen jono ja poke yritti saada turhaan jo muutenkin aivan riittävässä järjestyksessä olevaa jonoa ”parijonoksi”. Naurettavaa. Koska luonnollisestikaan parijonoa ei muodostunut, päätti poke antaa jonossa olijoille kymmenen minuutin ”jäähyn”, eli antoi odottaa pakkasessa turhaan.

Samaan aikaan baarin puolen poket olivat kai poroja metsästämässä, koska ravintolan pöydissä nukkui (!) toistakymmentä kansalaista. Pisteet siis Rovaniemen portsareille! Ainoat plussat tuli hyvästä baariseurasta ja hyvän dj:n hyvästä ja ammattitaidolla soitetusta musiikista! Nyt taas sivistyksen parissa Tampereella. Thank god.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *