Hässäkkää

Olen joutunut pitämään olosuhteiden pakosta pienen bloggaustauon. On ollut senverran tiukassa aikataulu duunien kanssa. Hauskaa sinänsä, että veikkasin kuun alussa, että tulossa olisi leppoisa kuukausi. Toisin kävi.

Coloradossa oli eilen aikas hyvät setit Black Night -pippaloissa. Mestoilla oli ainakin ReDrama, Mariska ja ziljoona muuta räbäyttäjää. Ja jengiä miljoona nostamassa polvea.

Tänään olis tarkoitus tehdä rästiduuneja veks ja päivittää Stara.fi saitille uutta contentia. Tossa olis Jonna Tervomaan haastattelua ja muuta settiä. Ehtis vaan… Ai niin, Tiktak -yhtyeen Petra on Miss Pop 2004. Staran äänestys päättyi muutama päivä sitten. Ääniä annettiin mukavat 6.247.

Noniin, Jonna Tervomaa olis nyt mestoilla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *