Bileviikko loppusuoralla

NRJ Music Awards Gaalasta matkattiin seuraavana päivänä ja yönä sit Helsinkiin laivakyydillä. Taas oli hurjat bileet suomalaisen ryhmässä. Keitto ei loppunut, vaikka aika alkoi olla vähissä kellon lyödessä jotain 07 ja risat. Ryhmä huomasi tosin Siljan laivojen olevan sopimattomia juhlimiseen. Ne ovat mummojen ja vaarien laivoja. Bilelaivat ovat aina punaisia.

Satamasta suunnattiin Bakerin kanssa suoraan Tampereelle ja siitä illaksi Vaasaan. Vuorossa oli vuosittaiset Amarillon 90’s bileet. Meisinkin oli jälleen hurjaa ja vinyylit vinkuivat! Eilinen oli välipäivä ja tänään olis vuorossa firman ”pikkujoulut”, joten loppuviikosta keskitytään sit taas pelkkään työntekoon.

Tsekkailin juuri fotoja NRJ Music Awards Gaalasta ja olihan siellä muutama siedettäväkin otos. Pitänee heittää nettiin fotoja lähiaikoina. Olipahan taas bileet.

Ai niin, tsekkaapa piruuttasi www.paitamafia.net

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *