Aprillia ja ostohysteriaa

Aprilliä, aprilliä. En ole siis muuttamassa Lontooseen, mutta yksi toinen aikas mukava duunijuttu on oikeasti suunnitteilla kesäksi. Saas nähdä miten käy…

Tänään tuli käytyä Hulluilla Päivillä tiirailemassa. En oikein viihtynyt Stockalla, koska siellä oli liikaa jengiä ja kaikilla sellainen ”kiilto silmissä” -hysteria. Tuli toki itsekin shoppailua, mutta kotona huomasin, ettei kassiin päätynyt yhtään tarjoustuotetta. 17″ LDC -näyttö olisi tosin tervetullut ostos ja niitä taisi viime vuonna ollakin edukkaasti kaupan.

Tarjoussettien sijaan ostin perussafkaa ja mm. tuoreita mustapippureita, jotka olivatkin erittäin positiivinen yllätys. Äärettömän tulisesta safkasta pitävänä myös nuo maistuivat oikein hyvältä.

Tulin just Ipasta, jossa oli Radio Suomipopin (kuuntele) kekkerit. Itse asiassa menin tsekkaamaan lähinnä Irinaa, joka onkin yksi vuoden tiukimmista kotimaisista. Näyttävän näköinen kissa ja lisäksi todella (!) hyvät biisit. Pitäis saada vielä levy jostain hankittua…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *