NRJ Gaala, Hit Music Only!

Bilefiilikset päällä ja iiiisot kemut suuntana! Lähdettiin keskiviikkona NRJ Music Awards Gaalaan Tukholmaan ja meisinki oli jo Tampereelta lähdettäessä katon rajassa. Bussilla ensin Turkuun ja siitä laivalla yli Tukholmaan. Meitä suomalaisia oli 150 ja meisinki myös laivalla sen mukainen.

Tukholmassa päivä shoppailtiin lähinnä levyjä ja releitä. Huomattavaa oli, että Ruotsissa musiikki on nykyisin Suomea huomattavasti jäljessä. Vielä 5 vuotta sitten naapurimaa oli edellä noin 2 kuukautta, mutta nyt paikalliset levykaupat ja dj’t soitteli meikäläisittäin todella vanhaa poppia.

Illalla matkasimme Hovetiin, eli Globenin naapuriin. Mestoilla näkyi heti ensimmäisenä limousineja ja tuhansittain teinejä. Suuntasimme suoraan vip-loungeen, jossa julkkishurrit kilistelivät ja hengailivat. Alkoholipuolella oli ns. vapaa kaato, joten jano ei tullut tai ainakin sitä sammutettiin erittäin ahkerasti.

Keikalla nähtiin mm. Robbie Williams, Kelly ”Dilemma” Rowland, Mariah ”burnout” Carey, Kelly Osbourne, Craig David ja monia muita. Ehdimme kaverini Bakerin kanssa suututtaa mm. ruotsalaisstara Robynin touhuillamme. Olipas prinsessalla heikko huumorintaju 🙂 Kelly Rowlandin joutui tsekkaamaan lähituntumalta pressissä ja näytti ihan soivalta peliltä. Grrrrr…

Jatkojen suuntana oli Tukholman yön ykkönen, The Spy Bar. Saimme ängettyä nimemme vieraslistalle, ja mesta olikin sitten aikamoinen pettymys jos verta paikan maineeseen. Madeleinekaan ei ollut samaan aikaan mestoilla. Damn!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *