YleX toi piristystä

Eilen aloitti uusi radiokanava YleX, joka tuli legendaarisen Radiomafian tilalle. Alku kuulosti ainakin hyvältä. Erityisesti YleXin aamun huligaanit ja 100% rokkasivat. Voit muuten zoomailla aamun studioon webbikameralla.

Jos kaipaat leppoisaa lukemista, kannattaa lähteä virtuaalimatkalle, jonka jo joku muu on tehnyt puolestasi. Tällä kertaa kohteena on kaukainen Vladivostok ja matkustusvälineenä tietenkin juna läpi Siperian. Tsekkaa Explore Siberia!

Eilen tuli oltua 11 tuntia monitorien edessä rakentamassa kansalle ohjelmaa. Tänään olis ohjelmassa Helsingin reissu, kun lähdetään tsekkaamaan levy-yhtiöt ja tuleva musiikkitarjonta. Huomenna olis luvassa sit pienimuotoinen loppuviikon pituinen reissu Tukholman NRJ Awards Gaalaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *