Huoltoa huoltoa

Eilen lähti toi ”pääkone” huoltoon. Fujitsu-Siemensin kannettavaan oli vajaassa vuodessa tullut jos jonkinlaisia vikoja. CD-asema katosi päivittäin kokonaan käyttiksestä, näytönohjain tilttasi koko koneen usein, eikä se suostunut edes päivittymään. Viimeinen setti oli kun yhtäkkiä a-kirjain, vasen shift ja vasen ctrl lopettivat yhteistyön.

Täytyy myöntää, että firmalla kyllä palvelu pelaa erittäin kiitettävästi. Soitin huollon numeroon ja sieltä luvattiin, että kone haetaan seuraavana päivänä kotoa. Niinpä sitten tuli kuriiri hakemaan koneen kotiovelta. Ja kotiin se luvattiin myös palauttaa, kunhan korjataan ensin. Korjausaika on asiakaspalvelun mukaan noin viikko.

Siihen saakka on käytössä hiukan vanhempi varakone, HP:n XE3:n. Ihan kelpo peli, varsinkin kun kaikki filet on ulkoisella kovalevyllä, niin käytössä on samat filet kuin toisessakin koneessa. Eiköhän tällä viikko pärjätä…

Eilen oli aika tiukkaa settiä, kun vietettiin toimituksen ns. äijäpäivää. Ensin hohtokeilaamaan, sitten safkaamaan, Ilveksen (oikeasti hyvään) matsiin ja siitä saunomaan. Luonnollisesti ilta päättyi London Pubiin, josta setit jatkui vielä saunajatkoilla himassa. Tänään olikin sitten aika heikko happi 🙂 Hauskaa oli ja kiitos vielä kaikille mukana olleille!

Jokapäiväinen ilon tuoja…

np. Kuningas Pähkinä & Setä Tamu – Yön kunkut 2

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *