Vanha Diiva R.I.P.

Erittäin mukavan ilmailupäivän jälkeen illan kruunasi tamperelaisen yökerhon, Vanhan Diivan, hautajaiset. Mesta oli tänään viimeistä iltaa auki. Neljä vuotta ja ziljoonat bileet. Hauskaa on ollut, mutta kaikki loppuu aikanaan. Aikamoiset hulinat oli kyllä, kun teinit sai puoli-ilmaista viinaa ja muutenkin sekavaa settiä positiivisessa mielessä.

Kuukauden kuluttua samassa mestassa avaa täysin uusi ravintola uudella nimellä ja ikärajalla varustettuna. Kiitos neljästä vuodesta Vanha Diiva.

Päivällä kävin Nokian Sorvassa lentämässä pitkästä aikaa. Tai siis pitkästä aikaa vain minulla, koska edelliset lennot tein joskus syyskuussa. Jo oli aikakin nousta taas siiville. Ja vi*un hauskaa oli. Lensin vain kolme lentoa, mutta keli oli mitä parhain ja fiilis myös. Huomenna, eli tänään taas samat setit luvassa… Ilmaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *