Synttärit

Eilen käytiin juhlistamassa erään viikkolehden synttäribileitä. Seiska nimittäin täytti 12 vuotta. Helsingin Kaapelitehtaalle oli kutsuttu noin 900 juhlijaa, ja meisinki oli jälleen sen mukaista. Puitteet olivat niin amerikkaa niin amerikkaa.

Stagella heittivät keikan mm. Matti ja Mervi Nykänen, Pizza Enrico ja ”World Idol” Kurt Nielsen. Kai siellä jotain muitakin starboja pyöri, mutta oma huomioni kiinnittyi jonnekin ihan muualle. Prinsessa-osastoa oli nimittäin paikalla äärettömän runsaasti. Täytyy tunnustaa, että mm. Piritta Hannula ja Krista Järvinen näyttävät kuviakin paremmalta livenä.

Hieman oudosti on pakko tunnustaa, että bileiden paras setti oli safkapuolella loistanut tandori-kana. Se oli hillittömän hyvää ja sai juhlijoiden varauksettoman tuen. Toki kymmenen metriä pitkä, seisova sushi-pöytä ja viinapuolellakin ns. vapaa kaato saivat ansaitusti pisteitä 🙂

Jatkoja käytiin juhlimassa DTM:ssä, mutta siellä oli hieman liiankin vapautunut tunnelma, koska myös oma äässi alkoi olla vasemman kaistan kulkijoiden tulilinjalla. Niinpä otettiin aika aikaisin hatkat ja suunnattiin yödösällä kohti Tampere Cityä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *