Lentotunteja

Nyt on sitten vihdoin ensimmäiset Virtual Finnairin lentotunnit takana. Teoriat tuli luettua, mutta vielä en viitsi kirjallista tehdä. Antaa ensin hautua. Vaikka ei sen pitäisi kovin vaikea olla, kun olen sentään käynyt jo oikeassa elämässä purjelentokurssin, kaksi laskuvarjokurssia ja varjoliitokurssin. Ihme, jos perusteet ei olisi hallussa. Niin ja Flight Simulatorillakin on tullut lennettyä tuhansia tunteja 14 vuoden aikana. Silti aina oppii lisää. Niin myös tänään.

Illalla tuli muuten YleXiltä tiistain tanssi-ilta tai vastaava. Heti kärkeen tuli vanhat muistot mieleen, kun ensimmäinen biisi oli Acid Kingsin ”1, 2, 3, Acid”, joska kuultiin Jori Hulkkosen miksaus. Biisi oli kuin suoraan vuodelta vuodelta 1989, jolloin teknosta ei oltu vielä kuultukaan. Kunnon acid housea. Nam! Taidanpa heittää levylautaselle 12 tuumaisen Stakkerin Humanoidin ja sen jälkeen vuoroon tulee D’Mobin ”We Call It Acieeed…”.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *