Riehakasta?

Eilen piti alkuperäisten suunitelmien mukaan suunnata jo Tampereelle suuriin opiskelijakemuihin, eli toisin sanoen Kyykän MM-kisojen jatkoille. Vaasa otti kuitenkin selkävoiton, kun ohjelmassa oli mm. synttäribileiden toinen osa ja muuta mukavaa.

Päivän perinteisten lusmuilusessioiden ja Rosso-pizzojen jälkeen suunnattiin Pähkinä-Pekalle, jossa otettiin pari matsia GTa3:sta ja Vice Citya. Itse en ole vuosiin käyttänyt konetta pelaamiseen lainkaan. Niin paitsi jos joka päiväiset Flight Simulator 2004 -sessiot niiksi lasketaan. Tuota ”pelaamista” on jatkunut jo noin 13 vuotta eikä loppua näy. Päinvastoin, sillä pääsin äskettäin Virtual Finnairin koulutukseen.

Niin peleistä… Tuo Vice City tuntui heti maineensa veroiselta, eli addiktoivalta ja hauskalta räiskintäpeliltä. Tosin itse tehtäviin en ehtinyt perehtyä, mutta kun mestoille tulivat Sonny Crockett ja Richardo Tubbs, olin myyty. Pakko poistaa tuo peli myös läppäriin niin menee junamatkat nopeasti. Siinä vaiheessa voi tosin jäädä uutiset päivittämättä, kun pitää riehua Cityssä.

Pekalla kuunneltiin samalla muutamia tulevia räppijuttuja, joista tosin suurinta osaa ei uskalla virallisesti edes julkaista, koska riimit ovat aika tiukkaa shaissee 🙂 Hittejä toki kaikki. Pekalta suunnattiin Akin, Andyn ja Kilari Audion kanssa Idan synttäribileiden kautta Vaasan yöhön.

Rillossa oli Pirulliset Bileet, eli Extreme Duudsonit oli mestoilla heittämässä juontosettiä. Keikan jälkeen otettiin parit jallut bäkkärillä ja sen jälkeen otettiin jengillä suunnaksi Fontana. Leppoisaa meisinkiä myös siellä, mutta tänäänkään Vaasa ei tarjonnut ihan parastaan. Onneksi seura oli hyvää.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *