Robinson-kohu?

Otsikko tämän päivän Seiskassa: ”Ensimmäisenä Suomen Robinsonista pudonnut Kitty Nordberg pakeni kohua ulkomaille.”. Mikä ihmeen Robinson? Mikä ihmeen kohu? Kuka ihmeen Kitty Nordberg?

Olenko ollut kuukausia ulkomailla vai olenko kulkeutunut aikapoimun läpi matkalla kotoa Tohloppiin? Jos kyseessä on tv-ohjelma, niin en ole huomannut missään mitään kohuun viittaavaa, saati sitten Kitty Nordbergiin viittaavaa. Robinson -nimisestä tv-ohjelmasta olen nähnyt jonkun ennakkopuffin.

Kyseessä taitaa olla vähän sama juttu kuin Suuressa seikkailussa. On Suuren feikkailun Juttaa, Suuren feikkailun Charlieta ja Suuren feikkailun Marea, jne… Mielestäni on perin ihmeellistä, että nykyisessä mediakulttuurissa media joutuu väkisin tekemään julkkiksia. Sama juttu oli Idolsin ja Popstarsin kanssa. Tosin jälkimmäiset osaavat sentään oikeasti laulaa ja esiintyä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *