Tampere feat. Vaasa

Eilen oli aika settii, kun vaasalainen delegaatio teki invaasion Tampereelle. Salibandyn Rock SM -kisat toivat mestoille sekä pelaajia että kannustajia. Meisinki alkoi jo aamulla, kun Vaasa Rock Cocks hävisi Tampereen Tammerfestin joukkueelle 6-1.

Tämän jälkeen Tampere sai kunnian vastaanottaa PPG:n ja Akin. Keittopuolelle päivä alkoi kallistua jo viiden maissa, kun Jockan majoituspalvelun tiloissa alkoi soimaan Kuningas Pähkinän ja Setä Tamun ”Kylpyammeellinen hittejä” -platta. Kekkerit jatkuivat aamu kahdeksaan saakka (sori naapurit). Välillä tosin vallattiin jengillä salibandyn pelimestat ja kaupungin ravintolat. Vihdoinkin Tampereen baareissa raikasi tulevan jättihitin säkeet: ”Heitä paita vittuun…

Muutaman tunnin unen jälkeen jengi heräili ja meisinki jatkui iltapäivään saakka. Taidan ottaa pienet nokkaunet…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *