Mikä ruoka olisit?

Olisitko kasvis vai liharuoka? Vai kalaruoka? Meitsi vois olla joku nuudeliwokki. Sen kun voi valmistaa miljoonalla eri tavalla.

Eilen tuli zoomattua Levottomat 3 toisen kerran Tampereen kutsukemuissa, mutta ei se vieläkään tuntunut toimivan. Tulemme tästä siihen tulokseen, että leffa on ”ihan jees”, mutta ei hyvä. Ok? Jatkot Coloradossa oli todella leppoisat. Koskaan ei siinä talossa ole nähty niin paljon jengiä puku päällä. Jopa meitsillä oli puku, ja se on harvinaista se.

Loppuillasta käytiin vielä Panamassa, jonne siirtyi eilen Keski-Suomen suurimmat kuukausittaiset opiskelijabileet. Meisinki oli sen mukaista, eli jättikemut! NiteTrain sai jäädä nuolemaan näppejään seitsemän vuoden jälkeen. Iso Paha Jocka iski jälleen, hähää!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *