Maailman tyhmin kansa – osa 3

Jenkkilästä on totuttu kuulemaan kaikenlaisia juttuja, jotka ovat ainakin Eurooppalaisittain käsittämättömiä ja jopa selvästi tyhmiä. Tunnetusti hiukan yksinkertainen kansa näyttää taas muulle maailmalle parastaan. FBI on nimittäin keksinyt upean kaavan terrorismin kitkemisessä: Paperisen almanakan käyttäjät ovat potentiaalisia terroristeja. Käsittämätöntä 🙂 Maailmassa on siis muutama miljardi potentiaalista terroristia. Byroossa on nyt isketty ”viisaat” päät hiukan liian lujaa yhteen.

Erityisen vaaralliseksi välineeksi almanakan tekee FBI:n ”viisaiden” mukaan se, että ne sisältävät usein tietoja mm. tärkeistä rakennuksista, silloista, lentokentistä ja kaupungeista. Veikkaankin, että seuraavaksi FBI kehoittaa jenkkipoliiseja pidättämään mm. lapsia, jotka kantavat terroristien uusia salaisia aseita kuten koulukirjoja, karttoja ja matkaesitteitä. Guantanamoon vaan kaikki, joiden hallusta löydetään noita vaarallisia välineitä!

FBI: ”Erityisen vaarallisia ovat almanakat, joissa on paljon merkintöjä…” Ei vittu mitä touhua… Pelottavaa, että tuolla maalla on ydinaseita ja sekopää presidenttinä. Maailmanrauhan suurin uhka taitaa löytyä amerikkalaisten korvien välistä. Tähän loppuun vielä cooleja kuvia lukuisista rekkakolareista.

[Via Linko]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *