Pizza Enrico soittoääni

Avasin pitkästä aikaa Soittoaa.net soittoääni-saittini mailiboksin ja siellä oli kymmenittäin toiveita saada Pizza Enrico Mitä sinä sanoa soittoääni mahdollisimman pian valikoimiin. Siellähän se jo olikin, tosin Ricky Martinin Jaleo -biisin nimellä.

Onhan tuo hauska biisi, mutta hiukan suosio yllätti. Koskaan ei mitään biisiä ole vielä toivottu moisella innolla. Alkuperäisen Mitä sinä sanoa oli siis tehty Ricky Martinin Jaleo -biisin pohjille. Mielestäni sama soittoääni toimii parhaiten tämänkin kanssa.

Nämä vitsiprojektit ovat aika erikoisia keksintöjä. Ne nousevat yleensä ihan puskista ja nopeasti. Sitten tulee hitti, jonka ympärille kasataan viikossa albumi. Parin viikon päästä levy on usein jo kaupoissa. Tosin sen taso hittiä lukuunottamatta on aina nolla. Mutta mitäpä sillä on väliä, sillä missään tapauksessa tälläiset projektit eivät elä muutamaa kuukautta pidempään, eikä tosin ole tarkoituskaan.

Samaan sarjaan kuuluu mm. talvella 94-95 tahkonnut Sikaduo, joka meni yleisöön myös kuin häkä. Olin samalla kiertueella pari kuukautta ja keikoilla oli hulvaton meisinki! Myös Bat ja Ryyd saivat 90-luvun alussa hetkensä parrasvaloissa ja yrittivät reilu vuosi sitten turhaan comebackia. Sitten on Toinen Maanantai, jonka hitti oli Mikset tahdo olla mun kaa. Mitäs muita tulee mieleen?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *