Spesialkemut

Lähdin tänään ”hetkeksi” käymään Redbullin joulukemuihin, jotka järjestettiin tilausravintola Bravo Plazan tiloissa. Odotukset eivät olleet kovin korkealla, mutta perille päästyäni yllätyin erittäin paljon. Suomessa ei ole järjestetty viime vuosina kovinkaan monia tämän tason kekkereitä, jossa koko venue on rakennettu kokonaan uusiksi ja ruoka, juoma, decoraatio, valo ja ääni on parasta mitä rahalla saa.

Olen käynyt myös ns. monimiljonäärien synttäreillä, jossa rahaa tuhlataan säälimättömästi. Silti kaikkein eniten tyyliä ja suunnittelua sekä luultavasti myös aika paljon hilloa on mennyt näihin kemuihin. Bileiden ulkoasua on ihan turha lähteä kertomaan sanoin. Riittänee toteamus, että tälläisiä bileitä ei kerta kaikkiaan Suomessa järjestetä. Ei Tsadissa eikä muuallakaan.

Bravo Plaza oli siis rakennettu viidakoksi kaikkine extroineen. Kimi ja Uke vastasivat viidakkohenkisestä musiikista, lautaset oli prässätty Afrikassa banaaninlehdistä (!) ja Jaakko Sorsan loihtima viidakkoruoka oli myös upeasti aiheeseen liittyvää. Iso kiitos ikimuistoisesta illasta kuuluu kaikille mukana olleille. Erityisesti Mikulle, Meukelle, Mirkalle, Helille, Pesoselle, Jaakolle, Liskille, Pekalle, Ukelle ja Kimille. Mahtava ilta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *