Trilogian upea loppu

Kolme tuntia ja kaksikymmentä minuuttia ilman kyllästymistä? Totta se oli, kun kävin tänään aamulla katsomassa upean trilogian viimeisen jakson Taru Sormusten Herrasta: Kuninkaan Paluu. Koko leffan ajan meno oli vauhdikasta ja erittäin näyttävää, eikä missään vaiheessa tullut fiilistä, että kylläpäs tämä nyt kestää. Jos ilman kelloa olisi pitänyt arvioida leffan pituus, olisin päätynyt kahteen tuntiin.

Vaikka elokuva antaa eniten tosi faneille, se antoi paljon myös niille, jotka ovat hieman pienempiä faneja, eivätkä tiedä ja tunne kaikkia yksityiskohtia. Monet ovat kritisoineet sitä, miksi elokuvasta jää puuttumaan niin paljon Tolkienin kirjoittamia kohtauksia. Arvosteluun elokuvan ohjaaja Peter Jackson on vastannut, että tilaa ei vain kertakaikkiaan ollut kaikelle mahdolliselle. Ryhmä oli jälleen kuitenkin kuvannut kilometreittäin tavaraa, mitä leffassa ei näkynyt. Odotettavissa onkin taas laadukas ja paljon uutta tuova DVD-paketti.

Taistelukohtaukset oli upeasti toteutettu ja leffa oli viimeistelty hyvin. Klonkun lähikuvat olivat kuin aidosta elävästä oliosta. Animaattoreille myös siitä täydet pisteet. Nyt on sitten vuorossa sama trilogia kirjan muodossa…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *