Listaykkönen!!!!!!!!

Tänään juhlimme Suomen virallisen singlelistan ykkössijaa! Vaikka olenkin ollut lukuisissa musaprojekteissa vuosien varrella eri tavoin mukana, koskaan aikaisemmin minulla ei ole ollut kunniaa olla mukana julkaisussa, joka menee suoraan Suomen virallisen singlelistan ykköseksi!!! Aika siisti fiilis kun tietää, että hyvin tehty duuni kantaa hedelmää. Tästä on hyvä jatkaa samaa rataa.

Sinkku on siis Black Night -hyväntekeväisyyssingle, jossa on mukana mm. Sere, Raimssi, Spesialisti, Ezkimo, Fintelligens, Kapasiteettiyksikkö, jne… jne… Itse en ole mukana (luonnollisestikaan) artistin ominaisuudessa, vaan vastaan tuon julkaisun medianäkyvyydestä ja tiedotuksesta. Duuni siis jatkuu huomenna entistäkin tiukemmalla otteella.

Sinkku kustantaa kaupassa 2 euroa ja sen koko tuotto menee syöpälasten hyväksi. Tämä ei siis ole mikään Mc Donaldsin markkinointi rip off, vaan oikeaa hyväntekeväisyyttä. Nyt hankkimaan omaan kokoelmaan tuo sinkku!!! Siinä on kolme biisiä, yksi kustakin kaupungista, eli Tampereelta, Jyväskylästä ja Tsadista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *