Uusi vuosi, uudet kujeet

Tulipa taas juhlittua. Kahdentoista tunnin pituiseksi venähtäneet eiliset kotikekkerit veivät mehut aika hyvin. Nyt alkaa väri vihdoin palata kasvoille. Pommeja jysäyteltiin jengillä oikein kunnolla ja kerrankin oli käytetty reilusti hilloa arsenaalin hankkimiseen. Mutta kyllä kannatti. Pitää yrittää saada fotoja jossain vaiheessa myös intterveppiin.

Yllättäen illan parasta antia oli levyraati. Siis ei se televisio-ohjelma, vaan oma kilpailu, joka kehitettiin, kun Baker löysi vanhan vhs-kasetin täynnä musiikkivideoita. Oli riemastuttavaa katsoa mm. MC Nikke T:n, Guru Joshin, Technotronicin, New Kids On The Blockin ja kymmenien muiden legendaarisia videoita. Suosittelen!

Juhlien tiimellyksessä jäi sit nuo uudenvuoden tinat valamatta ja kaikeksi onneksi myös uudenvuoden lupaukset antamatta. Onneksi tuli vietettyä aattoyö muualla kuin kaupungin humussa. Taksikuski kertoi illan olleen todella hiljainen ravintoloissa. Teimme siis oikean valinnan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *