Ahvenanmaa parkkipaikaksi!

Turun Citymarketin yrittäjä Hannu Aaltonen puki sanoiksi sen, mitä monet ovat halunneet sanoa jo kauan. Ja sanoneetkin, mutta Aaltonen päätti julkaista sen koko sivun ilmoituksena Turun Sanomissa: Ahvenanmaa parkkipaikaksi. Hienoa!

Jostain kumman syystä Aaltonen joutui loppujen lopuksi pyörtämään puheensa ja jopa pyytämään julkisesti anteeksi. Keskon johto otti siis asiasta nokkiinsa. Ahvenanmaalaisten mielipiteellä tosin ei ole mielestäni mitään merkitystä, koska eihän ne ole edes suomalaisia, eivätkä edes puhu suomea. Ruotsiin vaan kaikki. Tilalle parkkipaikka tai vaikka suomalaisten lomakylä.

Kun näin mainoksen ensimmäisen kerran, nousi fiilikseni ainakin Turun Citymarketista. Mutta koska kyseisen konsernin johto on noinkin tiukkapipoisia vanhoja setiä, fiilis tuosta kauppaketjusta laski kuin lehmän häntä ja taidanpa tästä lähtien karttaa Citymarketteja aiempaa enemmän.

Annan tempauksesta, ideasta ja toteutuksesta täydet pisteet Citymarketin yrittäjälle ja mainoksen laatijalle. Risuja annan firman johdolle.

Yksi vastaus artikkeliin “Ahvenanmaa parkkipaikaksi!”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *