Se oli sit vuosi 2002

Vuoden viimeinen päivä menossa. Tulossa vielä vuoden viimeinen ilta. Muuten hyvä meisinki, mutta ulkona -23,6´C. Pakkanen pilasi jo päivän suunnitelmat ja tulee vaikeuttamaan myös illan hillitöntä pommitusta! Eilen haettiin Bakerin kanssa kymmenillä euroilla raketteja ja kaikenlaista muuta räjähtävää roinaa. Tänään pannaan Tampereen Härmälä matalaksi :]

Vuosi on muuten mennyt hyvissä merkeissä. Duunia on ollut enemmän kuin on ehtinyt tehdä ja muutenkin leppoisaa. Kesä oli ihan ehdottoman cool, koska se alkoi aikaisin ja kesti pitkälle syksyyn. Ja kerrankin ehti lomailla vähän pidempään mökillä Vaasan saaristossa.

Tänään vielä vuoden viimeiset karkelot ja sit onkin aika toivottaa vuosi 2003 tervetulleeksi. Illalla ei TODELLAKAAN mennä ravintoloihin. Ravintolailta on ehkä huonoin tapa viettää uudenvuoden juhlia. Mieluummin kotikemuihin tai mökille. Nyt suuntana Bakerin kotikarkelot!

Tässä vaiheessa jo kaikille äärettömän mukavaa ja rentoa uutta vuotta!!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *