Brad Pitt mainostaa farkkuja ja kahvia

Länsimaissa ei vielä tiedetäkään laajasti, että Japanin markkinoilla nähdään televisiossa paljon meitä enemmän ns. megajulkkiksia. Esimerkiksi Brad Pitt mainostaa televisiossa mm. Edwin-farkkuja, Rolex-kelloja ja Honda-autoja. Ewan McGregor mainostaa kännykkää ja kahvia. Brooke Shields on Nescafen kasvo.

Tuntuu jotenkin kornilta, että pienet ja ”erinäköiset” japanilaiset tarvitsevat länsimaisia staroja mainoksiinsa. Kaiken lisäksi starat ovat vieläpä harjoitelleet japaninkielisiä mainoslauseita. Mitäs japsit nyt sanovat, kun se tuttu Brad Pittin leffoista tuttu dubbausääni muuttuukin miehen omaksi? Onko se enää uskottavaa? Käy itse tsekkaamasssa Japander.comissa.

Toiselta saitilta läydät mainoksia, joissa seikkailevat mm. Beavis & Butthead, Antonio Banderas, Sean Connery, Demi Moore, Keanu Reeves, Christian Slater, Arnold Schwarzenegger, jne…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *