Liikennepoliiseja

Nyt ei ole tarkoitus dissailla ketään, sillä esitän vain mielipiteeni eräästä hassusta asiasta. Olette varmasti huomanneet ns. liikennepoliisit clubien tanssilattialla. Tarkoitan tyyppejä, joista käytetään lukuisia nimityksiä, mutta yhteistä niille on se, että he ovat nykyisiä tai entisiä kiksufriikkejä, eli pirivietereitä, eli… Nimityksiä on satoja.

Lähestyn aihetta lähinnä tanssityylien puolelta. Jossain trancebileissä tai esim edesmenneessä Club Pulsessa nähtiin satapäin ympärilleen viittovia ja päkijöillään pomppivia kansalaisia. Sinne miljööseen tuo toki sopiikin, vaikka dj:t saakin yleensä hyvät naurut.

Olin eilen dj-keikalla Vanhassa Diivassa enkä voinut kuin nauraa (sori asianosaisille) kun entiset ja nykyiset kiksuttelijat heiluivat samaan tapaan ja pomppivat pitkin lavaa Shakiran ja Justin Timberlaken soidessa. Kulttuuri synnyttää omat lapsensa, eli nuo henkilöt tulevat ehkä aina tanssimaan samalla tyylillä. Hassua, tai ainakin hassun näköistä.

En siis halua missään tapauksessa dissata ketään, mutta huomasin tuon naurattavat myös lukuisia muitakin ravintolassa olleita.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *